Thursday 30 April 2009

IKLAN MUNAJAT PERDANA

5 comments:

The Revolution said...

Salam...
Salam Hormat...
Salam Revolusi...

Ya....
Harap2 dapat membawa keamanan di Perak...
Keamanan yang bagaimana????

Harap tiada lagi kekecohan yang dilakukan oleh 'pihak yang tidak bertanggungjawab'...
Harap tiada lagi rusuhan yang dilakukan oleh 'pihak yang tidak bertanggungjawab'...
Harap tiada lagi 'pengkhianat dan penderhaka' yang menyebabkan kekecohan yang membabitkan Sultan Perak...
Harap tiada lagi kekecohan sehingga membaling batu ke kereta RAJA...
Harap tiada lagi yang baring atas jalan raya...
Harap tiada lagi yang hina dan maki MUFTI PERAK...

Terima Kasih...
Salam...

Anonymous said...

ko ni the revolution org nak buat munajat pon ko buat main2.Ingatlah Allah tu Maha Kaya,kalau perbuatan di dunia ni x dibalas kat dunia,akhirat nanti tunggu je la balasanNya.

The Revolution said...

Salam...
Salam Hormat...
Salam Revolusi...

Kenapa??? Anda terasa ke???
Ini bukan main2...
Ini satu doa...
Demi keamanan negara terutamanya Perak...
Sepertimana tujuan majlis ini dilakukan...
Sepatutnya anda aminkan...

Semoga keamanan negara ini berterusan...
Semoga ALLAH dapat memberi keamanan kepada rakyat Malaysia...
Semoga negara ini dihindari daripada rusuhan yang boleh mendatangkan kekecohan yang membinasakan ekonomi dan keamanan negara....

Amin.........

Terima Kasih...
Salam...

fuad said...

slm....kenape la kamu semua buat mcm nie...islam x suruh buat mcm nie...pun,parti pas perosak agama,,kononnya juang pas,ttp dalamnya penuh dengan kebathilan.....marahkan yahudi tp ambil cara yahudi sebagai panduan...islam setakat nama////akhir zaman3.....ramainya terkeliru.....

Hj Shaari said...

Monday, May 11, 2009
WARKAH TERBUKA UNTUK NIZAR BINTANG TIGA
Ke hadapan YAB Dato Seri Nizar, didoakan semoga berada dalam perlindungan Allah hendaknya. Saya mengucapkan tahniah kepada Dato Seri kerana berjaya menjadi Menteri Besar semula dengan keputusan Mahkamah Tinggi.

Sesungguhnya YAB Dato Seri telah mencipta sejarah yang besar serta menjadi orang pertama yang dahulu (the first to achieve several first) dalam sejarah di negara ini.

YAB Dato Seri adalah satu-satunya Menteri Besar di dalam dunia yang mempunyai hanya enam kerusi dari 59. UMNO ada 27, MCA ada satu, DAP ada 17, PKR 5, Bebas 3 dan PAS ada enam. Tetapi kehebatan Dato Seri menjadikan Dato Seri Menteri Besar Perak walaupun mempunyai kerusi yang sedikit.

Kedua Dato Serilah yang pertama memberikan tanah hak milik 999 tahun kepada kampung-kampung baru. Jika lihat sejarah, kampung-kampung baru ini adalah bekas-bekas komunis yang dipindahkan di bawah Rancangan Briggs zaman darurat. Tahniah Dato Seri mengiktiraf pengganas komunis. Malangnya tidak pula memberi pengiktirafan kepada bekas-bekas tentera yang 99 peratus orang Melayu yang telah berkorban jiwa dan nyawa untuk tanahair. Tahniah Dato Seri.

Penghargaan juga kepada YAB Dato Seri kerana menjadi ahli politik PAS pertama merealisasikan konsep Malaysian Malaysia anjuran PAP yang disambung perjuangannya oleh DAP. YAB Dato Seri juga tahu bahawa Lim Kit Siang, maestro DAP itu adalah bekas setiausaha politik Lee Kuan Yew dan merupakan penyambung perjuangannya di Tanah Melayu selepas Singapura disingkirkan dari Malaysia.

YAB Dato Seri saya juga mengucapkan tahniah kepada YAB Dato Seri kerana berani mengenepikan Raja dan lebih patuh serta taat kepada Ngeh dan Nga lebih daripada DYTM Sultan Perak. Dato Serilah wira.

Dato Seri tahniah juga kerana walaupun berdarah separuh Cina, Dato Seri lebih Cina dari Cina-cina lain sebab sanggup menggunakan agama Islam untuk menjual orang-orang Melayu Perak.

Ini bukan sembah derhaka cuma doa saya agat kubur YAB Dato Seri tidak akan dikencing anak cucu kita nanti bila agama, negara dan bangsa sudah tergadai demi semata-mata untuk YAB Dato Seri mencapai cita-cita Dato Seri menjadi Menteri Besar.

Akhir kata saya doakan agar YAB Dato Seri dilindungi Allah swt dan dibukakan hati untuk melihat kebenaran. Amin

Salam Hormat

Rahimi Ariffin
Kg Seri Kinta
Ipoh Perak


MOHON RAKAN BLOGGERS SEBARKAN SURAT INI

Posted by ruang bicara faisal at 10:06 PM