Monday 27 April 2009

Mesyuarat Agong Muslimat PAS Kawasan Titiwangsa

" Katakanlah: Jika bapa2mu, anak2mu, saudara2mu, pasangan2mu, kaum keluarga kamu; harta kekayaan yang kamu usahakan, perniagaan yang kamu takut rugi, dan rumah2 tempat tinggal yang kamu sukai; adalah lebih kamu cintai dari Allah dan RasulNya dan dari berjihad dijalanNya, maka tunggulah sampai Allah mendatangkan keputusanNya. Dan Allah tidak memberi petunjuk kepada orang2 fasiq" - At Taubah ayat 24.

Inilah ayat yang menjadi pemacu kepada komitmen saya terhadap perjuangan Islam dalam PAS dan saya kongsikan kepada muslimat kawasan Titiwangsa dan kawasan2 lain umumnya.

Menyampaikan cenderahati kepada wakil DMP WP Puan Sakinah Awang.

Timbalan YDP merangkap S/U Perhubungan En Hedzer, YDP Titiwangsa Us Yusuf Daud bersama2 menyanyikan Lagu PAS dan Negaraku.

Perwakilan muslimat begitu bersemangat sehingga sanggup bawa bayi kecil asalkan boleh menunaikan kewajipan kepada jemaah/parti.

Para perwakilan sedang berdiri menyanyikan Lagu PAS .

Kelihatan Cikgu Kamariah (bertudung biru) Ketua Wanita PKR Titiwangsa sedang berbicara dengan Hj Ismail semasa majlis perasmian berhenti rehat.

YB Dr Halimah selaku perasmi Mesyuarat Agung DMP Titiwangsa yang ke 21. Usia layak 'mengundi' bermakna cukup matang untuk buat keputusan yang sewajarnya.

Dr Lo'lo'

No comments: