Friday, 23 October 2009

ZIARAH WAKIL AHLI PARLIMEN TITIWANGSA TANDA SIMPATI KE RUMAH MANGSA TETAK

Ahli Parlimen Titiwangsa yang kini kurang sihat, telah menghantar wakil bagi menziarahi keluarga mangsa tetak yang terbunuh akibat pergaduhan di Desa Petaling ketika merayakan deepavali bersama-sama rakan-rakan

Wakil YB Ahli Parlimen Titiwangsan dan rombongan telah bergegas sekitar jam 10.00 malam bagi melakukan ziarah sebagai tanda turut bersimpati terhadap kejadian yang menimpa keluarga B. Gunalan salah seorang mangsa pada isnin 19hb. Oktober 2009.

Wakil dan rombongan YB Dr Lo’ lo’, yang di pimpin oleh Ustaz Abdullah bin Abdul Wahab selaku YDP PAS Kawasan Titiwangsa telah menemui ibubapa dan keluarga mangsa. Mereka sempat mendengar rintihan keluarga magsa yang tidak menyangka bahawa kegembiraan menyambut deepavali di akhiri dengan berita sedih yang menimpa keluarga mereka. Ketawa berganti air mata kata adik beliau kepada wakil YB. Tambah sedih kata adik ibu mangsa, mereka turut bersedih kerana abang B Gunalan kini juga sedang di rawat di wad ICU HUKM akibat turut di tikam dalam tragedi itu sambil menitiskan air mata.

Wakil YB Dr. Lo’ lo’ telah menyampaikan ucapan takziah dari YB dan menyampaikan sedikit sumbangan tanda turut bersimpati.

Turut serta dalam rombongan tersebut Major (B) Raja Lope Ahmad, Encik Abu Hassan, Puan Hasmiza dan Encik Nazih

Berita.

Titian Bara

1 comment:

Admin said...

assalamualaikum..
saya ni blogger muida..
umur baru 16 tahun..
saya baru berjinak-jinak dalam blogger ni..
kalau boleh, senaraikanlah blog saya di senarai pautan blog ini..
saya tidak memaksa...
takbirr...